Anda boleh manfaat penyemak imbas web untuk mendapatkan Nombor Siri dan Nombor IMEI. Anda noël dapat mengesan keuntungan nombor iMEI. Tetapi anda bisa memerlukannya supaya tetap berguna

*

Adakah dari mereka mengaktifkan Cari Saya?

Sekiranya anda noel mengaktifkan Cari sebelum peranti milik mereka hilang atau dicuri, ia noël dapat digunakan untuk mencari peranti anda. Tukar kata laluan identifier hamon-design.com dari mereka . Tukar kata laluan karena akaun web lain di ~ peranti anda. Ini boleh merangkumi akaun e-mel, Facebook, atau Twitter dll ...

Anda sedang menonton: Cara melacak iphone menggunakan imei

Tidak boleh

Sekiranya anda mengeluarkan peranti dari akaun anda ke menghapusnya, mengunci Pengaktifan menjadi dimatikan. Ini membolehkan orang lain menghidupkan dan benefit peranti anda.

Adakah

Saya lanskap peranti saya di Cari Saya, tetapi keluar talian

*

Sekiranya dari mereka melihat "Luar talian", "Lokasi noël tersedia", atau "Perkhidmatan Lokasi Mati", peranti anda mungkin di luar talian keer salah satu sebab berikut:

Ia dimatikan, bateri habis, atau lebih dari 24 kota berlalu darimana lokasi terakhir dihantar ke hamon-design.com (jika ajukan Lokasi last dihidupkan). Apabila peranti their disambungkan usai Internet, their dapat lanskap baki bateri di tepian kanan atas dasbor maklumat. Peranti Cari Saya apa serasi noel disambungkan ke Wi-Fi atau rangkaian data yang diketahui. Tunggu banyak minit dan cuba lagi.Anda berada di negara atau utama di mana kami tidak menawarkan ciri ini. Ciri ini mungkin tidak tersedia di bangsa atau utama Anda karena batasan teknikal atau undang-undang tempatan.

Anda masih boleh memainkan suara, mengirim mesej, mengeluarkan permintaan kunci, ataukah memulakan penghapusan peranti iOS milik mereka dengan Cari . Peranti dari mereka menerima arahan setelah anda menghidupkan peranti their dan menyambung ke Internet.

Sekiranya milik mereka menghubungi penyedia perkhidmatan wayarles anda buat melaporkan peranti milik mereka hilang atau dicuri, mereka could akan mematikan kad SIM atau akaun anda. Ini mematikan perkhidmatan buat iPhone anda dan anda noel akan dapat mencari, memainkan suara, menghantar mesej, mengeluarkan permintaan kunci, atau memulakan penghapusan peranti iOS anda dengan discover My . Walau bagaimanapun, kami akan tolong anda mempelajari cara melindungi maklumat their .

Lihat lainnya: Kapan Asus Zenfone 5 Rilis Di Indonesia, Berapa Harganya? Zenfone 5 Dan 5Z Rilis Spesifikasi Indonesia

Lokasi last diketahui peranti milik mereka tersedia selama satu hari. Sekiranya peranti milik mereka di luar talian atau tidak dapat menyambung usai Cari lebih dari 24 jam, anda noël akan dapat lanskapnya lokasi terakhir yang diketahui.